Hordozók

Deuter Kid Comfort II
 
Kényelmes, több extrával felszerelt hordozó.
A hátmagasság, a vállpántok és a derékpánt könnyen, egy mozdulattal állítható.
A hátrendszer  Aircomfort System kiképzésű, ami biztosítja, hogy nem izzad rád a hordozó.
A tárolórész 18 literes, de a kisebb zsebekbe  még sok apró kellék fér. Levehető eső- és napvédő tartozik hozzá, illetve víztartályt is használhatunk (az utóbbi nem alapfelszerelés).
Hivatalosan 18 kilogrammig használható, tapasztalatok alapján 2,5 éves korig kényelmes.
 
Kiváló súlyelosztása miatt anyukáknak is bátran javasoljuk.
 

Deuter Kid Comfort III

 

A Kid Comfort II nagytestvére, minden igényt kielégít, amit csak egy háti hordozótól elvárhatunk.Az előző modellhez képest magasabb a hátfala, illetve beépített eső- és napvédővel rendelkezik. A magasított fejtámasz párnázott, így akkor is kényelmes, ha a gyermek elalszik benne.          
 
 
A tárolórész is nagyobb lett, 20 literes.A hátrendszer a megszokott Deuter-minőség, de mérete miatt nagyobb gyerekeknek (kb. kétéves kortól)  hosszabb túrákhoz javasoljuk. 

Kelty FC 3.0

 

Amerikai hordozó, a praktikusság jegyében kifejlesztve: minden állítható rajta, beépített eső- és napvédő, pelenkázólap tartozik hozzá, automatikusan zárja-nyitja a hátsó támasztékot. Vékonyabb és ívelt vállpántjai  nőknek is kényelmesek. A merev keret biztonságot nyújt mindenféle terepen, mi mégis inkább városnézéshez, nyaraláshoz, rövidebb túrákhoz ajánljuk, mivel kis gyakorlás után egyszerűbb a föl- és levétele, mint a Deutereké. Az ülésmagasság három fokozatban állítható.
Deuter Kid Comfort I
 

Kevesebb extrával szerelt túrahordozó mint nagyobb társai. A hátmagasság, a vállpántok és a derékpánt könnyen, egy mozdulattal állítható. Sem önnek, sem gyermekének nem fog csalódást okozni a benne töltött idő.

Tatonka

 

Alap hordozó, ellátva minden biztonsági felszereléssel. Összecsukva a legkissebb helyet foglalja. Ideális repülős utakhoz.
 
Hosszabb kimerítő gyalogtúrákhoz nem javasoljuk.